Kontakt

Ring eller maila Ventgubben för en friskare
och sundare inomhusmiljö redan idag.

Ventgubben AB

Org. nr. 559143-6604
Matthias Enbom

0707-74 71 02
info@ventgubben.se

Recensioner

Här kan ni läsa om vad några kunder tycker om oss på sociala medier.

Facebook
Google my business

Om Ventgubben

Mitt namn är Matthias Enbom och jag driver sedan år 2016 Ventgubben AB.
Jag har en bakgrund som skorstensfejare i Kungsbacka kommun mellan år 2000-2015, samt ventilationsmontör i Göteborg år 2015-2016.

I mina arbetsuppgifter som sotare, har jag arbetat med att serva och rensa ventilationskanaler, spisfläktar och imkanaler sedan 2000.

Min erfarenhet sträcker sig till att renovera och bygga ny ventilation, men också arbete med eldstäder och skorstenar. Under åren har jag lärt mig hur viktigt det är med en ren och fungerande ventilation, inte minst för att huset ni bor i skall må bra och för alla som vistas i hemmet.

Efter många års arbete inom branschen, kom jag fram till att det var ventilationsrensning och service av ventilation jag ville jobba med i egen regi.

Att förstå och förklara funktion och syfte med god inomhusmiljö skänker mig extra arbetsglädje och gör det lättare för kunden att förstå hur ventilationssystemet fungerar.

Skicka ett meddelande

Vill du ha en kostnadsfri offert eller skicka ett meddelande. Fyll i formuläret eller ring mig på tel. 0707-74 71 02. Jag besvarar ditt meddelande snarast möjligt.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.